Hoi! Ik ben Laura Caspers. Interieur en stylen heeft altijd al mijn interesse gehad. Uren kan ik zoet zijn met struinen door woonwinkels, of met het lezen van interieur (vak)bladen, ideeën opdoen op internet en Pinterest en schuiven met en veranderen van mijn eigen interieur en passende accessoires. Na jarenlang een andere baan te hebben gehad, besloot ik het roer om te gooien en wat met mijn passie voor interieur te gaan doen.

Laura Caspers LC Interieurstyling Poeldijk Westland Den Haag

In December 2016 heb ik een opleiding voor interieurstyling afgerond en daarnaast ben ik gecertificeerd House of KIKI vastgoedstylist.

Van jouw huis een thuis maken

Ik wil er graag voor zorgen dat jij je (weer) thuis voelt in je eigen huis. Dit doe ik door, vanuit mijn passie, jou te adviseren over hoe je een interieur creëert dat klopt en past bij jouw woonwensen. Daarnaast zorg ik er op een professionele wijze voor dat jouw woning verkoop klaar is en je daardoor sneller je huis verkoopt.

 

 

Rustig, maar ook stoer en warm

Mijn stijl kenmerkt zich in een rustige en stoere en warme uitstraling met gebruik van moderne en vintage meubels en accessoires. Ik maak graag gebruik van natuurlijke kleuren en materialen, waarmee ik mijn eigen stijl creëer.

Uiteindelijk is mijn doel om niet mijn stijl in jouw huis toe te passen, maar er jouw eigen stijl van te maken.

Je kunt bij mij al terecht voor een kleine aanpassing in je woning, maar ook voor een complete styling van je huis. Ook kun je bij mij terecht voor het vergroten van de kans op een snelle succesvolle verkoop van je woning.

Heb je vragen? Stel ze gerust, een eerste kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend.

 

Ik wil graag kennismaken