TARIEVEN LC INTERIEUR- EN VERKOOPSTYLING

 

Ik werk op basis van een uurtarief van €62,50 (inclusief BTW) per uur. Dit uurtarief en de per pakket gerekende pakketprijzen zijn exclusief reiskosten, wanneer de reisafstand langer is dan 20 km buiten mijn postcodegebied (€0,18 per km).

Gemiddeld kost een restyling van een gezinswoning 8 uur. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van jouw eigen meubels en accessoires. Toch kan het nodig zijn dat dit aangevuld moet worden met ontbrekende of vervangende accessoires. Kleine veranderingen zoals het opnieuw verven van een wand zijn niet bij de prijs inbegrepen en vallen onder je eigen verantwoordelijkheid. Wanneer je dat prettig vindt kan ik je natuurlijk wel helpen zoeken naar iemand die dit voor je kan doen.

Tijdens het intakegesprek spreken wij een budget af voor de aanvullende inrichting. De volledige prijsopgave ontvang je van mij in een offerte na het intakegesprek.

 

Tarieven Interieurstyling

Interieuradvies BASIS – €249,- inclusief BTW
Interieuradvies COMPLEET – €625,- inclusief BTW.

 

Tarieven Verkoopstyling

Voor het verkoop klaar maken van jouw woning wordt een uur tarief van €62,50 in rekening gebracht. Gemiddeld kost de restyling van een gezinswoning ongeveer 8 uur. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van je eigen meubels en accessoires. Toch kan het nodig zijn dat dit aangevuld moet worden met ontbrekende of vervangende accessoires. Kleine veranderingen, zoals het sauzen van een wand, zijn niet bij de prijs inbegrepen en vallen onder je eigen verantwoordelijkheid. Tijdens het intakegesprek spreken we samen een budget af voor de aanvullende inrichting. Een volledige prijsopgave volgt in een offerte na het intakegesprek.

Na een complete restyling van jouw woning ontvang je de professionele fotoreportage gratis.*
*bij een restyling van 8 uur of meer

 

Tarieven Woningfotografie

Voor 24 professionele, digitaal bewerkte foto’s reken ik €180,- incl BTW.

 

Tarieven Specials

Shop-assistent

Kom jij altijd met miskopen thuis, terwijl het lijkt alsof anderen precies weten wat ze uit de schappen moeten pakken? Leg je je nieuwe kussens op de bank en is het net niet de goede kleur? Of weet je gewoon niet waar je de echt leuke en unieke spullen vandaan moet halen? Huur mij dan in als shop-assistent. Ik help jou bij het winkelen, zodat je niet meer thuiskomt met een miskoop. Samen zoeken we de juiste spullen uit voor een sfeervolle aankleding van je ruimte.

Je kunt mij al als shop-assistent inhuren en ik reken daarvoor het uurtarief.

Online Kleuradvies

Ben jij ook wel eens onzeker over welke kleuren het nou goed doen in je huis en welke je beter bij de Gamma kan laten staan? Welke kleur bank past er bijvoorbeeld bij je nieuwe vloer? Je wilt met accessoires een frisse touch geven aan je woonkamer, maar welke kleur kies je dan? Voor maar €50,- inclusief BTW geef ik jou een online persoonlijk kleurenadvies op jouw prangende vraag.

Neem vooral contact op als je meer wilt weten.

Open Huis Finishing Touch

Wanneer je door mij je huis verkoopklaar hebt laten maken, kan het natuurlijk zomaar gebeuren dat potentiele kopers jouw huis willen komen bezichtigen. Als je wilt kom ik bij je langs om voorafgaand aan de bezichtiging of de Open Huis dag je huis weer even een finishing touch te geven, zodat het er weer tip-top uit ziet. Deze finishing touch duurt ongeveer een uur.

 

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21%BTW en exclusief reiskosten (vanaf 20 km buiten postcodegebied
2685SW bedragen de reiskosten €0,18 per km).

Wanneer je met mij gaat werken, ga ik er van uit dat je dat je kennis hebt genomen van mijn algemene voorwaarden en dat je daarmee akkoord gaat. Je vindt mijn algemene voorwaarden hier.