Wil jij jouw huis verkopen en wil je dat iedereen in een oogopslag ziet wat er zo fijn is aan jouw huis en wat van jouw huis een thuis maakt? Staat je huis (al langere tijd) te koop maar blijven de kijkers weg? En ga je je nu toch wel een beetje zorgen maken? Dan kan verkoopstyling voor jou wel eens de oplossing zijn!

 

Je huis restylen vlak voor je het gaat verkopen? Dat is toch zonde?

Misschien vind je het een raar idee, om nog geld te investeren in het huis dat je het liefst zo snel mogelijk wilt verkopen. Uit onderzoek blijkt echter dat het laten restylen van uw woning door een verkoopstylist, een gunstiger effect heeft op een snelle verkoop van je huis, dan het verlagen van de vraagprijs. Door verkoopstyling vergroot je dus de kans op een snellere verkoop tegen een betere prijs! Het is dus een investering die zichzelf heel snel terugbetaalt.

Hands-on vastgoedstylist

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij House of KIKI. House of KIKI ken je misschien van het TV programma ‘Uitstel van executie’, waarin huizen worden gerestyled voor de verkoop, met als resultaat dat deze huizen veel sneller worden verkocht. Ik hanteer het zogenaamde ‘hands-on’ concept; dat betekent dat ik niet alleen advies geef, maar zelf aan de slag ga.

 

 

 

Een overzichtelijk interieur dat een breed publiek aanspreekt

Als verkoopstylist zorg ik in ongeveer 1 dag voor een overzichtelijk interieur in elke ruimte van jouw woning. Dit spreekt een breed publiek aan: potentiële kopers zien de mogelijkheden van de ruimtes in uw huis, omdat ze niet meer afgeleid worden door items in jouw huis die niet in hun smaak passen. Als verkoopstylist kan ik uw huis toegankelijker maken voor potentiële kopers door alle ruimtes functioneel in te richten en uw huis een rustige en neutrale uitstraling te geven.

Heb je na afloop ook nog professionele foto’s nodig die je voor je Funda advertentie of de brochure van het makelaarskantoor wilt gebruiken, dan doe ik dat graag voor je.

Hoe ga ik te werk?

Ik kom voor een gratis eerste gesprek bij jou thuis. In dit gesprek brengen we samen in kaart wat er nodig is om jouw huis verkoopbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van wat nieuwe, kleine meubels of accessoires, of een muur die een lik verf kan gebruiken.
Op een met jou afgesproken dag maak ik door middel van het hands-on concept jouw complete huis in ongeveer 1 dag verkoop- en fotografie klaar. Ik zorg ervoor dat alle ruimtes functioneel zijn ingericht en het huis er ruimtelijk en rustig uitziet.

Verkoopstyling

 

Bij verkoopstyling maak ik gebruik van een uurtarief en zijn de volgende zaken inbegrepen:

Intake- en inventarisatiegesprek

In ongeveer 1 dag restyle ik jouw volledige woning

Gratis professionele, bewerkte foto’s vanaf een afname van 8 uur

Checklist met tips ter voorbereiding op een bezichtiging

 

Gemiddeld heb ik ongeveer 8 uur nodig voor het verkoopbaar maken van je huis; dit hangt uiteraard af van de grootte van je huis, of er externe hulp moet worden ingeschakeld (bijvoorbeeld om te klussen) en hoe de staat van je huis is. Jouw investering voor verkoopstyling bedraagt  €62,50 per uur,  inclusief BTW.

Heb je een heel groot huis, moet er extra hulp geregeld worden omdat er nog wat geklust moet worden of heb je hele andere wensen dan die in het pakket zijn inbegrepen? In het eerste gesprek maken we een inschatting van wat er moet gebeuren, hoeveel tijd dat kost. Op basis daarvan maak ik voor jou een prijs op maat.

 

Meubelverhuur
Elk huis verkoopt beter als er meubels in staan. Veel potentiële kopers vinden het lastig om in te schatten hoe groot een ruimte is en wat er mogelijk is in een ruimte, als er geen meubels in staan. Om jouw woning en de foto’s aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers, kan LC interieur- en verkoopstyling er voor zorgen dat uw woning wordt ingericht.

Neem voor een passende offerte voor meubelverhuur gerust contact met me op .

 

Ik wil meer weten