Goede, sprekende foto’s van jouw woning zijn van essentieel belang voor een goede start van de verkoop van je huis. Het is het visitekaartje van jouw woning. Uit onderzoek is gebleken dat binnen 10 seconden de 1e indruk wordt bepaald. En dat daarmee het besluit om wel of niet te komen bezichtigen , of zelf jouw huis wel of niet te kopen, eigenlijk al is genomen. Geven de foto’s van jouw huis dus niet helemaal het goede beeld, kan de potentiele koper er niet echt ‘doorheen’ kijken of komt je huis op de foto’s niet goed tot zijn recht, dan is dat een gemiste kans.

Jouw huis sneller verkopen door sprekende foto’s

Goede foto’s op Funda bepalen voor 75% of een kijker een potentiële koper van jouw woning gaat worden. Een goede eerste indruk is dus van groot belang voor het trekken van potentiële kopers naar jouw huis.

Ik maak vanuit LC Interieur- en verkoopstyling, op een professionele wijze duidelijke en eerlijke foto’s van uw woning. Een dag nadat ik de foto’s heb genomen, ontvang je 24 digitaal bewerkte en rechtenvrije foto’s. Deze kan je gebruiken voor je Funda advertentie of de verkoopbrochure van de makelaar.

Voor het pakket Woningfotografie is jouw investering slechts €180,- inclusief BTW.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Ik wil meer weten