Interieurstyling

Toe aan een nieuw interieur maar geen idee waar te beginnen? Verschillen jij en je partner te veel van stijl en smaak om een eenduidig geheel te creëren? Blijf je maar schuiven met de meubels maar staat het eigenlijk nooit precies goed?
Dan kan interieuradvies van LC interieur- en verkoopstyling de oplossing zijn. Ik kan jullie, als interieurstylist, helpen met het creëren van het interieur dat bij jullie en bij de ruimte past.

 

Verkoopstyling

Wil jij jouw huis verkopen en wil je dat iedereen in een oogopslag ziet wat er zo fijn is aan jouw huis en wat van jouw huis een thuis maakt? Staat je huis (al langere tijd) te koop maar blijven de kijkers weg?

Als gecertificeerd vastgoedstylist ben ik aangesloten bij het CNVV en kan er voor zorgen dat jouw woning aantrekkelijker wordt voor een breed publiek, zodat de kans groter wordt dat je jouw huis snel verkoopt tegen een betere verkoopprijs.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij House of KIKI, mede bekend van het TV programma ‘Uitstel van Executie’. Ik hanteer het ‘hands-on’ concept; dat betekent dat ik niet alleen advies geef, maar zelf aan de slag ga.

 

Woningfotografie

Foto’s op Funda zijn de eerste indruk voor potentiële kopers en voor een eerste indruk heb je maar 1 kans. Goede foto’s zijn het visitekaartje van jouw huis. Een professionele fotoreportage zorgt ervoor dat potentiële kopers geïnteresseerd raken en een afspraak maken voor een bezichtiging.

Ik fotografeer jouw woning op een professionele wijze: daarmee krijgt de potentiële koper een duidelijk beeld van de mogelijkheden van jouw huis.

 

In een GRATIS  en vrijblijvend eerste gesprek bij jou thuis, leg ik je in een uur graag uit wat ik voor jou kan betekenen.

Klik hier om een afspraak te maken.

 

Ik wil meer weten